Kristindh -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

30 days challenge - Day 10 to 19

Hei! 

Nå kommer jeg endelig i rute med min 30 days challenge for her kommer de resterende fram til dag 19 så håper jeg klarer og holde meg i rute med denne nå..

 

♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag


//Tok det akkurat nå med min vakre iPhone//

♥  day 11: Et bilde av håndskriften din


//Har ikke verdens fineste håndskrift men jaja her er den..//

♥  day 12: Mobilen din

 Har dessverre ingen bilder av mobilen min og orker rett og slett ikke å finne fram speilrefleksen nå.. Men, jeg har en svart iPhone 4 som er min lille baby♥
♥  day 13: 5 ting du ønsker deg

5 ting jeg ønsker meg: Ny iPhone (for min er knust..), billetter til en one direction konsert, dra på desucon i Japan, få mitt eget hus (tro meg dette er et mine største ønsker),  og at kjæresten ikke bodde så langt unna..
♥  day 14: Noe du er redd for

Jeg er LIVREDD for frosker! Levende eller ikke, gummi eller kosedyr, GLEM DET JEG ER LIVREDD DEM!

♥  day 15: Rommet ditt

Rommet mitt er under oppussing for tiden så... legger ut bilde når det er helt ferdig!
♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av

Dj Broiler med Vannski, unnskyld alle Dj Broiler elskere men er utrolig lei av å høre den av alle små barn nå for tiden..


♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy

 1. Kjæresten
 2. Familien
 3. Venna mine
 4. Mat (til å klare seg lenge)
 5. iPhonen min
 6. klær
 7. Førstehjelpsskrin (JA, DET ER NOE DU MÅ HA NÅR DU ER SAMMEN MED MEG)
 8. Overlevelses utstyr 
 9. Telt
 10. Bikinien min

♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn


//Sier vel alt om at jeg er glad i kjoler og bryllup?//

♥  day 19: Innholdet i vesken din

Okei, vesker ja.. Har aldri likt å gå med det jeg så alt det jeg trenger ligger alltid i lomma og det er selvfølgelig iPhonen min, busskortet mitt, penger, øretelefonene, mascara og concealer, leppebalsam, hårbørste (mini), id-kortet mitt og masse andre kort.

 

Vel, det var det! 

VI BLOGGES!

 

 

-Kristindh♥

 • 0

  Woops..

  Hei!

  //Dette innlegget ble skrevet tidligere i dag//

  Sorry for at jeg har glemt bloggen i et par dager men, kom hjem fra trøndelags turen i går og da dro jeg selvfølgelig rett opp til hytta og ble der til i dag.  Men, nå skal det bli mer blogging og skal prøve å få ordnet opp i den 30 days challengen senere... Kan jo fortelle at trøndelags-turen var i særklasse fra vi dro til vi kom hjem, har aldri ledd så mye før eller fått så mange utrolige inntrykk på en gang! Vi kom jo opp på tirsdag og på onsdag dro vi til Magneten kjøpesenter og for de som lurer JA, jeg så Erica (bloggeren) kjøpte meg egentlig utrolig lite til å være på et så stort senter men, tenkte jeg skulle forvalte pengene riktig denne gangen. Torsdagen dro vi bare en liten tur til Verdal på senteret der og utrolig nok kjøpte jeg meg litt der også men, på fredagen skulle vi dra innom IKEA på tur nedover igjen og der sprakk selvfølgelig mitt utrolige forvaltnings skjema! Hvem skulle tro det? haha.. neida men måtte jo bare kjøpe litt når jeg faktisk var på IKEA. Vi kom jo hjem ganske sent på fredagen så jeg sov over hos Martine til Lørdagen og etter det har jeg kun vært på hytta og nå er jeg endelig hjemme til min egen seng! haha..


  //Haha, kan med hånden på hjertet si at vi ikke er normale i det hele tatt hvis dere ikke har funnet det ut fra før av...//

   

   

  VI BLOGGES!

   

  -Kristindh♥

 • 0

  Shopping-onsdag

  Hei!

  Unnskyld tar en liten pause fra "30 days challengen" for har så mye å gjøre her i Trøndelag! I går var vi på "Magneten Kjøpesenter" i Levanger og, vi hadde det utrolig morsomt eller "rungende". Kjøpte meg egentlig ikke så mye men Martine gjorde det og det kommer innkjøpsvideo/bildeserie senere når jeg er hjemme igjen!

  Gårsdagens outfit!

  Skjorte - Vero Moda
  Bukse - Cubus
  Armbånd - Spania (i en eller annen butikk) fikk den i gave
  Kors-kjedet - Gina Tricot
  Sko - HM

  Bilde fra "kveldsdaten" min med veronica  VI BLOGGES!


  -Kristindh

 • 1

  Mobilblogging...

  Hei!

  Nå mobilblogger jeg igjen, sitter hos Martine og ser på "Rio" med lillebror Sebastian. Men, skal sikkert legge oss tidlig ettersom vi må opp tidlig i morgen!

  //Meg tidligere i dag..//

  VI SNAKKES!


  -Kristindh

 • 0

  Bloggpause..

  Hei!

  Unnskyld før å ha vært fraværende denne tiden men, drar til Martine i dag også i morgen drar vi til Trøndelag. Skal prøve å blogge hvis det er nett-tilgang men, er ikke sikker på om det er det der!

  // Wihiii, gleder meg utrolig mye til å dele ferien med bestevenninna mi //
  VI SNAKKES!  -Kristindh

 • 0

  30 days challenge - Day 9

  Hei!

  Unnskyld hvis det er veldig mye "30 days challenge" og ikke mye annet men, har VIRKEKLIG ingenting annet og skrive om... Men, over til min "30 days challenge" - Dag 9 "Dine smykker". Jeg har kun to kjeder og et armbånd bruker ikke så mye smykker egentlig så derfor har jeg så lite..

  Kors-kjedet mitt fra Gina Tricot

  Et hvit hjerte-kjedet jeg fikk da jeg var liten..

  Et rosa armbånd som jeg faktisk har laget selv!
  Vi snakkes!  -Kristindh

 • 0

  30 days challenge - Day 8

  Hei!

  Nå kommer dag 8 av min "30 days challenge" der det står at jeg skal vise et 3 år gammelt bilde av meg... Så her!

  //Våren 2010 tror jeg.. Det er jeg som er hun blonde HAHAHAHAHA...//  Vi snakkes!  -Kristindh

 • 0

  30 days challenge - Day 6 & 7

  Hei!

  Nå er jeg tilbake etter 5 HERLIGE dager i Hedalen, hvor jeg har STORTRIVDES! Kommer til å savne kjæresten og alle vennene jeg fikk! Men, over til noe annet min "30 days challenge". Siden jeg ikke fikk blogget noe særlig mens jeg var borte kommer dag 6 & 7 nå!

  Dag 6 "en ting du aldri kommer til å gjøre". Jeg kommer aldri til å hoppe i strikk! Har hoppet i fallskjerm og ALDRI mer!

  Dag 7 "Favorittmaten din". Min Favorittmat er bobolibrød med marinert kylling, jeg bare ELSKER det! Kan sikkert spise det hver dag, haha....

  //Nomnomnom!//


  Vi snakkes!  -Kristindh

 • 0

  30 Days Challenge -Day 4 & 5

  Hei!

  Sorry rakk ikke å blogge i går ettersom jeg var i ballbingen med kjæresten og fler. Men, over til 30 days challenge dag 4 og 5. Dag 4 var dine 3 favoritt sanger for tiden, mine 3 favoritt sanger i stigende rekkefølge

  3.plass: Out of my limit - 5sos

  2.plass: Try Hard - 5sos

  1.plass: Heartbreak girl - 5sos

  Ja, er mye 5 seconds of summer men har blitt helt hekta på de! Elsker dem!

  Over til dag 5, "en sang du gråter av" og det må nok bli "Den finaste eg veit" av Hellbillies for den minner meg på hvor mye noen person betyr for meg og hvor mye jeg VIRKELIG savner dem!


  //Meg i dag i bingen^^//


  VI SNAKKES!


  -Kristindh

 • 0

  30 days challenge - Day 3

  Hei!

  Sorry for at dette innlegget kommer sent men, jeg har gjort utrolig mye i dag! Har sykla, vært med å kjørt traktor, mekka traktor, spilt spill og nå sitter vi å hugget oss ute i sola! Men, over til 30 days challengen min dag 3 er noe eller noen du savner!

  Akkurat nå så savner jeg så klart kjæresten min som bor her jeg er på ferie nå også savner jeg Martine, bestevenninna mi som er på ferie (ikke lenge til vi drar på ferie i sammen 9 DAGER). Jeg savner også utrolig håndballen og TT:13, TT:13 satte virkelig spor inni meg!

  //Bilde fra sykkelturen vår.. Haha! Gikk veldig bra assa ingen skader!//


  Men, snakkes enten senere i kveld eller i morgen!


  -Kristindh

 • 0

  Mobilblogging

  Hei!

  Blir dessverre litt dårlig med blogging nå fremover et par dager ettersom jeg dro til Hedalen til tanta mi og familien hennes.. Skal være her til litt ut i uka så kan ikke love at jeg kommer til å blogge så mye men, skal prøve å få unnagjort meg 30 days challengen ettersom det bare er kjedelig å ikke holde skjemaet (haha, jeg virker sikkert nøye nå..) Men, skal opp tidlig i morgen ettersom jeg og det eldste søskenbarnet mitt skal på joggetur så blir litt trening på meg disse dagene + at vi driver å slår og ordner jordene til pressing så får sikkert lov til å være med på det også!

  //Forresten det er nå 10 dager til jeg drar til Trøndelag med Martine!! Gleder meg!!//  Vi snakkes!


  -Kristindh

 • 0

  30 days challenge - Day 2

  Hei!

  Blogger ganske tidlig i dag ettersom det er fredag og jeg har tenkt meg på trening senere i dag sammen med tante også er det min tur til å lage middag for familien. Men over til noe helt annet 30 days challenge - Day 2 "10 ting ingen vet om deg", hadde jo et innlegg for litt siden med 30 unødvendige fakta om meg. Men her er i hvertfall "10 ting ingen vet om meg"

  1. Jeg veier pr.dags dato 54 kg 
  2. Jeg mener selv at jeg har verdens rareste foreldre (tro meg! Det er sant)
  3. Jeg er den eneste konfirmanten som den nye presten kan navnet til pga jeg er i kirken ofte.
  4. En gang skrev jeg en hel bok for  meg selv men, jeg har aldri turt å vise den til noen.
  5. Jeg elsker å skrive på norsk men, når folk spør om å se ting jeg har skrevet sier jeg alltid "de er så dårlige".
  6. Jeg har tellingen på hvor mange cola brus flasker jeg har drukket i løpet av 2012/13 og det er 857 flasker.
  7. Jeg elska godteri før men nå synes jeg det bare er godt å unne seg med en gang i blandt.
  8. Jeg "gifta" meg da jeg var 4 på nyttårsaften med en gutt som het Vetle (ikke et ekte bryllup) men, det sto faktisk i avisa etter på..
  9. Jeg ELSKER å bake cupcakes.
  10. På konfirmasjonen min er "temaet" cupcakes.

   

  Enda et bilde fra photoshooten min, synes?

   

  -Kristindh♥

 • 2

  PHOTO: Ghost girl  Prøvde meg egentlig på et spøkelses-bilde men, endte som dette... Ikke helt fornøyd men hva synes dere?

 • 0

  30 days challenge - Day 1

  Hei!

  Sorry for at jeg blogger sent, igjen! Men har ikke hatt tid ettersom jeg faktisk har vært borte. Lillesøstra mi, mamma og jeg stakk en liten tur til CC for søstra mi skulle handle inn litt og mamma skulle se på litt ting til hytta osv. så jeg passet på å få sjansen til å bli med til Gjøvik når jeg kunne og, der fikk jeg selvfølgelig kjøpt meg litt og det passet jo utmerket til min "30 days challenge" dag 1 som er ditt siste innkjøp. Jeg kjøpte egentlig utrolig mye rart men, det aller siste jeg kjøpte meg var en supersøt brusboks med Angry Birds logo på!


  //Haha, tok forresten bildet nå fordi jeg ikke gidder å finne kameraet på nytt ettersom jeg har tatt bilder til en photoshoot! Ja, dere hørte riktig photoshoot på vei!//

   

   

  -Kristindh♥

 • 0

  30 days challenge

  Hei!

  Slenger meg på en 30 days challenge jeg også... Jeg starter i morgen men, her er i hvertfall lista! 


  ♥  day 1:  Ditt siste innkjøp
  ♥  day 2: 10 fakta ingen vet om deg
  ♥  day 3: Noe eller noen du savner
  ♥  day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
  ♥  day 5: En sang som får deg til å gråte
  ♥  day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
  ♥  day 7: Favorittmaten din
  ♥  day 8: Et 3 år gammelt bilde av deg
  ♥  day 9: Smykkene dine
  ♥  day 10: Et bilde av deg selv tatt i dag
  ♥  day 11: Et bilde av håndskriften din
  ♥  day 12: Mobilen din
  ♥  day 13: 5 ting du ønsker deg
  ♥  day 14: Noe du er redd for
  ♥  day 15: Rommet ditt
  ♥  day 16: En sang du er skikkelig lei av
  ♥  day 17: 10 personer/gjenstander du ville tatt med på en øde øy
  ♥  day 18: Et bilde av deg selv som barn
  ♥  day 19: Innholdet i vesken din
  ♥  day 20: Parfymen du bruker
  ♥  day 21: Din verste uvane
  ♥  day 22: Dine 5 yndlingsvesker
  ♥  day 23: Nattbordet ditt
  ♥  day 24: Et bilde av deg med en gang du har våknet
  ♥  day 26: Favorittproduktet ditt akkurat nå
  ♥  day 27: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
  ♥  day 28: En vits/sketsj du syns er morsom
  ♥  day 29: En kjendis du ligner på
  ♥  day 30: Den rareste tingen du har

   

   

  -Kristindh♥

 • 1

  Inspirasjon: SUMMER #Weheartit

  //Sommer-inspirert kombinasjon av Weheartit-bilder//
  -Kristindh

 • kristindh

  Hei! Mitt navn er Kristin og jeg er femten år, denne bloggen omhandler livet mitt og alt annet som faller inn..

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits