Kristindh -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Woops..

Hei!

//Dette innlegget ble skrevet tidligere i dag//

Sorry for at jeg har glemt bloggen i et par dager men, kom hjem fra trøndelags turen i går og da dro jeg selvfølgelig rett opp til hytta og ble der til i dag.  Men, nå skal det bli mer blogging og skal prøve å få ordnet opp i den 30 days challengen senere... Kan jo fortelle at trøndelags-turen var i særklasse fra vi dro til vi kom hjem, har aldri ledd så mye før eller fått så mange utrolige inntrykk på en gang! Vi kom jo opp på tirsdag og på onsdag dro vi til Magneten kjøpesenter og for de som lurer JA, jeg så Erica (bloggeren) kjøpte meg egentlig utrolig lite til å være på et så stort senter men, tenkte jeg skulle forvalte pengene riktig denne gangen. Torsdagen dro vi bare en liten tur til Verdal på senteret der og utrolig nok kjøpte jeg meg litt der også men, på fredagen skulle vi dra innom IKEA på tur nedover igjen og der sprakk selvfølgelig mitt utrolige forvaltnings skjema! Hvem skulle tro det? haha.. neida men måtte jo bare kjøpe litt når jeg faktisk var på IKEA. Vi kom jo hjem ganske sent på fredagen så jeg sov over hos Martine til Lørdagen og etter det har jeg kun vært på hytta og nå er jeg endelig hjemme til min egen seng! haha..


//Haha, kan med hånden på hjertet si at vi ikke er normale i det hele tatt hvis dere ikke har funnet det ut fra før av...//

 

 

VI BLOGGES!

 

-Kristindh♥

 • 1

  Mobilblogging...

  Hei!

  Nå mobilblogger jeg igjen, sitter hos Martine og ser på "Rio" med lillebror Sebastian. Men, skal sikkert legge oss tidlig ettersom vi må opp tidlig i morgen!

  //Meg tidligere i dag..//

  VI SNAKKES!


  -Kristindh

 • 0

  Bloggpause..

  Hei!

  Unnskyld før å ha vært fraværende denne tiden men, drar til Martine i dag også i morgen drar vi til Trøndelag. Skal prøve å blogge hvis det er nett-tilgang men, er ikke sikker på om det er det der!

  // Wihiii, gleder meg utrolig mye til å dele ferien med bestevenninna mi //
  VI SNAKKES!  -Kristindh

 • 0

  Mobilblogging

  Hei!

  Blir dessverre litt dårlig med blogging nå fremover et par dager ettersom jeg dro til Hedalen til tanta mi og familien hennes.. Skal være her til litt ut i uka så kan ikke love at jeg kommer til å blogge så mye men, skal prøve å få unnagjort meg 30 days challengen ettersom det bare er kjedelig å ikke holde skjemaet (haha, jeg virker sikkert nøye nå..) Men, skal opp tidlig i morgen ettersom jeg og det eldste søskenbarnet mitt skal på joggetur så blir litt trening på meg disse dagene + at vi driver å slår og ordner jordene til pressing så får sikkert lov til å være med på det også!

  //Forresten det er nå 10 dager til jeg drar til Trøndelag med Martine!! Gleder meg!!//  Vi snakkes!


  -Kristindh

 • 2

  PHOTO: Ghost girl  Prøvde meg egentlig på et spøkelses-bilde men, endte som dette... Ikke helt fornøyd men hva synes dere?

 • 1

  #countdown 15 days

  // Nå er det bare 15 dager igjen til jeg og Martine drar til Trøndelag, CAN'T WAIT!!//


  Skal handle inn litt saker til turen i morgen, så kommer et innkjøps-innlegg så dere vet det!


  -Kristindh

 • 0

  Mine sommerplaner

  Hei! Tenkte jeg kunne fortelle dere hva mine sommerplaner for jeg synes det alltids er like gøy å lese andre sine sommerplaner så hvorfor ikke?

  Trøndelag: 15-21. Juli

  Akkurat om 16 dager så drar jeg, Martine, Sebastian (broren til Martine) og moren hennes til familien dems i Trøndelag, tror vi skal bo hos Tanta til Martine og familien hennes hvis ikke vi skal bo hos bestefaren hennes.. Er faktisk ikke sikker! Men, det kommer i hvertfall til å bli skikkelig koselig og det er jo den første skikkelige ferien jeg og Martine tilbringer sammen. Vet ikke helt hva vi skal gjøre der men blir sikkert å være sammen med familien "vår" (moren til Martine kaller meg sin andre datter ahaha..)

  Konfirmasjonsleir: 5.-9.august

  Vel, skal også på konfirmasjonsleir denne sommeren for som jeg skrev i et innlegg tidligere skal jeg konfirmeres nå i år, rettere sagt 1.september. Kommer sikkert til å bli enten en minnerik leir eller en helt forjævlig leir men, satser på at det blir en minnerik leir. Vil i hvertfall sitte igjen med lærdom om jesus og alt han gjorde!

   

  HYTTA:

  Skal sikkert tilbringe litt tid på hytta i løpet av ferien både vår og besteforeldrene mine sin men, det blir bare avslappende og satser på at vi får da fint vær så vi kan gå turer i fjellet/åsen. Kommer sikkert til å lese ut alle bøkene jeg har på hytta (23 bøker), sove lenge, og bare ta hele ferien med ro.


  //Tatt på hytta med CamWow for the iPhone//

  Sommertid med venna:

  Kommer GARANTERT til å bruke mye av sommeren til å være med vennene mine. Satser også på at det blir finere vær enn det er nå så vi kan nyte sommertiden utendørs dette året! Blir sikkert et par fester/grillpartyer utover sommeren, så kan ikke si mer enn at "CAN'T WAIT!"

   

   

  Hva er dine sommerplaner?

   

   

  -Kristindh♥

   

 • 0

  Dagen i går..

  Dagen i går var helt FANTASTISK fra start til slutt, angrer virkelig på at jeg ikke meldte meg på hele uka! Vi startet med oppmøte ved Gjøvik Kirke før vi gikk opp til morgen-showet i fjellhallen, deretter gikk turen ned til Gjøvik Gård der jeg til og med havnet på scenen!! Så gikk vi på kvelden opp til fjellhallen igjen og hadde kvelds gudstjeneste og litt show. Kommer til å savne alle de nye venna mine og selve opplegget!

  //mobil-bilde fra morgenshowet//

  //Meg rett før jeg skulle på scena//

  //Diverse bilder fra gårsdagen..//

  //Ei som begynner å bli litt sliten bak meg, rett før kveldsshowet/gudstjenesten//

  //kveldsshowet/gudstjeneste//
  -Kristindh

 • 0

  Stikker på TT:13

  Okei, har det litt sånn travelt nå for må skynde meg for skal gå til Gjøvik kirka for jeg og Martine skal være med på konfirmasjonsgreier (TT:13). Blogger mer da jeg kommer hjem, skal også prøve å ta litt bilder fra dagen så dere ser litt!

  //Meg i går- Slenger inn outfit senere//  -Kristindh

 • 0

  Photo: Heart

  //Hjerteinspirert photoshoot//  -Kristindh

 • 0

  Da drar jeg..

  DA ER DET SOMMERFERIE!

  Sorry, hvis det blir dårlig blogging i helga men drar snart på inspirasjonssamling sammen med 4 andre fra klubben, GLEDER MEG! Men, i hvertfall nå er jeg ferdig med 9.klasse og gikk ut året med 5 blank i snitt.. Ikke helt fornøyd men håper det blir bedre til neste år!

  Meg og bestevenninna mi Vilde <3

  Okei, jeg har i hvertfall ikke glemt noe... Tror jeg..  -Kristindh

 • 0

  Siste Skoledag! :D

  Endelig er det siste skoledag, flere enn meg som har gledet seg til denne dagen? Drar også på inspirasjonssamling i dag og kommer til å være bortreist hele helga.. Men, nå må jeg skynde meg ut til bussen!

  Vi snakkes!


  -Kristindh

 • 0

  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • kristindh

  Hei! Mitt navn er Kristin og jeg er femten år, denne bloggen omhandler livet mitt og alt annet som faller inn..

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits