Mine sommerplaner (Kristindh)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Mine sommerplaner

Hei! Tenkte jeg kunne fortelle dere hva mine sommerplaner for jeg synes det alltids er like gøy å lese andre sine sommerplaner så hvorfor ikke?

Trøndelag: 15-21. Juli

Akkurat om 16 dager så drar jeg, Martine, Sebastian (broren til Martine) og moren hennes til familien dems i Trøndelag, tror vi skal bo hos Tanta til Martine og familien hennes hvis ikke vi skal bo hos bestefaren hennes.. Er faktisk ikke sikker! Men, det kommer i hvertfall til å bli skikkelig koselig og det er jo den første skikkelige ferien jeg og Martine tilbringer sammen. Vet ikke helt hva vi skal gjøre der men blir sikkert å være sammen med familien "vår" (moren til Martine kaller meg sin andre datter ahaha..)

Konfirmasjonsleir: 5.-9.august

Vel, skal også på konfirmasjonsleir denne sommeren for som jeg skrev i et innlegg tidligere skal jeg konfirmeres nå i år, rettere sagt 1.september. Kommer sikkert til å bli enten en minnerik leir eller en helt forjævlig leir men, satser på at det blir en minnerik leir. Vil i hvertfall sitte igjen med lærdom om jesus og alt han gjorde!

 

HYTTA:

Skal sikkert tilbringe litt tid på hytta i løpet av ferien både vår og besteforeldrene mine sin men, det blir bare avslappende og satser på at vi får da fint vær så vi kan gå turer i fjellet/åsen. Kommer sikkert til å lese ut alle bøkene jeg har på hytta (23 bøker), sove lenge, og bare ta hele ferien med ro.


//Tatt på hytta med CamWow for the iPhone//

Sommertid med venna:

Kommer GARANTERT til å bruke mye av sommeren til å være med vennene mine. Satser også på at det blir finere vær enn det er nå så vi kan nyte sommertiden utendørs dette året! Blir sikkert et par fester/grillpartyer utover sommeren, så kan ikke si mer enn at "CAN'T WAIT!"

 

 

Hva er dine sommerplaner?

 

 

-Kristindh♥

 


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  kristindh

  Hei! Mitt navn er Kristin og jeg er femten år, denne bloggen omhandler livet mitt og alt annet som faller inn..

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde
  hits